FUTSAL ROTTERDAM

ZVG Cagemax kansloos tegen Futsal Rotterdam

De zaalvoetbalvrouwen van ZVG/Cagemax uit Gorinchem, debutant in de eredivisie, waren gisteren in de eigen goed gevulde sporthal Oosterbliek kansloos tegen regerend kampioen Futsal Rotterdam-vrouwen. Feyenoord won overtuigend met 1-6.

De Rotterdamse ploeg speelde geconcentreerd en goed en verzuimde met de gegeven kansen om de score hoger te laten doen oplopen. De ruststand was 2-0 door goals van Jennifer Olivieira en Nikkie de Roest. In de twee helft scoorden Viviane Verheijen, Dounia en Biyar en twee keer Nikki de Roest die daarmee haar hattrick compleet maakte.

De staf was tevreden met het resultaat alleen moet de ploeg een wedstrijd nog zakelijker gaan uitspelen. In de laatste minuut kreeg het toch nog een goal tegen zodat de Rotterdamse zaalvoetbaldames uiteindelijk met 1-6 winst en de punten in de tas Gorinchem verlieten.