FUTSAL ROTTERDAM

Nieuw voetbalboek voor kinderen

Judith van ons Media Team schrijft niet alleen mooie verhalen voor ons! Sinds vandaag ligt ook haar eerste kinderboek in de winkel: Hanna Panna en de magische voetbalschoenen.

Op dinsdag 15 maart is het eerste exemplaar uitgereikt aan profvoetbalster Kika van Es. Een moment waar alles samenkomt, want ook in het boek speelt Kika een rol. De profvoetbalster nam het eerste exemplaar in ontvangst bij voetbalclub Olympia ’18. De plek waar het ooit voor haar begon. ‘Dit boek is echt voor jonge voetbalmeiden en dat is iets speciaals. Ik ben blij dat ik hier onderdeel van mag zijn’, Van Es.

Hanna Panna en de magische voetbalschoenen is een spannend voetbalboek voor meiden én jongens van 9 tot 12 jaar, met illustraties van Iris Boter (bekend van o.a. De Zoete Zusjes).

Over het boek
Na een ongeluk op het veld mag Hanna niet meer voetballen van haar ouders. Maar dan ontdekt ze een verborgen schat op haar kamer: voetbalschoenen die weleens magisch zouden kunnen zijn. Als Hanna de kans krijgt om mee te spelen in het schoolvoetbaltoernooi, besluit ze dat stiekem te doen. Ze trekt de schoenen aan en speelt de sterren van de hemel. Zou het schoolteam met Hanna’s hulp in de landelijke schoolvoetbalfinale kunnen komen? En wat nou als haar magische schoenen op een dag verdwenen zijn?

Hanna Panna en de magische voetbalschoenen
ISBN 978 94 9318 990 4 | €14,99 | Uitgeverij Condor