FUTSAL ROTTERDAM

Sponsoring

Een avondje uit

Voor u als ondernemer is Futsal Rotterdam de vereniging bij uitstek voor hospitality. Een goede band met uw huidige klanten en het aangaan van relaties met potentiële klanten en partners is van groot belang om te kunnen (blijven) floreren. Futsal Rotterdam biedt ondernemers de mogelijkheid om in een ontspannen en persoonlijke sfeer uw relaties te ontmoeten en te vermaken met top zaalvoetbal.

Hospitality mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

  • Bijwonen/ hosten businessavond bij thuiswedstrijden in de businesslounge van Topsportcentrum Rotterdam
  • Businessseats
  • Clinics voor uw bedrijf
  • Organisatie bedrijfstoernooi
  • Wedstrijdarrangementen

Sponsorbrochure

Klik op de button hieronder en download onze sponsorbrochure.

Bereik de Rotterdammers

Als topsportvereniging geniet Futsal Rotterdam de nodige aandacht. Neem daarbij de sportieve topprestaties en maatschappelijke betrokkenheid en u zult begrijpen waarom de vereniging per maand meer dan 500.000 Rotterdammers bereikt. Niet alleen de wedstrijden worden in het Topsportcentrum goed bezocht, maar ook online worden zij minimaal 3 keer meer bekeken dan wedstrijden van andere zaalvoetbalverenigingen!

Op feyenoordfutsal.nl vinden fans en geïnteresseerden het laatste nieuws, interviews, wedstrijdverslagen en veel meer. Veel toonaangevende zaalvoetbalsites en regionale maar ook landelijk media nemen het nieuws van de vereniging over. De website wordt door veel media gezien als een aanvulling op het succes van de vereniging. Dit zorgt ervoor dat Futsal Rotterdam wekelijks in de media te vinden is.

Futsal Rotterdam is hierdoor een geschikt en effectief kanaal om uw bedrijf/ product/ boodschap over te brengen.

Communicatieve mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

  • Naamskoppeling maatschappelijk project of (scholen)competitie
  • Vermelding op het tenue
  • Boarding met uw bedrijfsinformatie

Geïnteresseerd?

Zoals u hebt kunnen lezen, kan de topsport zaalvoetbalvereniging Futsal Rotterdam u veel bieden. Uiteraard zijn de genoemde voorbeelden slechts een selectie van de grote hoeveelheid mogelijkheden om uw bedrijf te profileren. Indien u geïnteresseerd bent of meer informatie wenst te ontvangen stuur dan een e-mail naar info@feyenoordfutsal.nl of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op en nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.