FUTSAL ROTTERDAM

Welkome overwinning voor Futsal Rotterdam in Volendam

Na drie maanden is het Futsal Rotterdam weer gelukt om drie punten bij te schrijven. ZVV Volendam werd nipt verslagen: 3-4.

Na een evenwichtige eerste helft stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord. Nadat Yassin Labriki Feyenoord op voorsprong had gebracht maakte Robin Bont in de zevende minuut de gelijkmaker.

Twee minuten na rust nam ZVV Volendam de leiding door een doelpunt van Johan Keizer. Halverwege de tweede helft kwamen de Rotterdammers via Lotfi Sahi weer op gelijke hoogte. Vervolgens nam Feyenoord weer de leiding en maakten de Volendammers weer gelijk. In de slotminuut schoot Yassin Labriki Futsal Rotterdam naar een zeer welkome overwinning. Het lukte de Rotterdammers op 1 november voor het laatst om drie punten te bemachtigen.

Futsal Rotterdam staat nog steeds een-na-laatste en heeft nog een aantal overwinning nodig om verder omhoog te kunnen kijken.