FUTSAL ROTTERDAM

Vrijwilligers

Kom jij ons helpen

Binnen Futsal Rotterdam vervullen veel vrijwilligers een onmisbare rol voor de vereniging. Geen zaalvoetbal zonder scheidsrechters of vrijwilligers die onze wedstrijden begeleiden. Geen topzaalvoetbal zonder talentscouting – en ga zo maar door. Voor en achter de schermen verrichten vele vrijwilligers prachtig werk in organisatie en ondersteuning.

Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken.

Wat je moet doen? Nee, je moet niets doen! Wat kun je ons bieden? Je bepaalt zelf wat je gaat doen of wilt gaan leren, wanneer je dat gaat doen en hoeveel tijd je eraan gaat besteden! En we bekijken samen met jou of we je ergens vast of in overleg incidenteel in kunnen gaan passen. We willen natuurlijk wel zoveel mogelijk van je eventuele talenten gebruik maken.

Wat wij je bieden?

Een uitdaging! Een uitdaging om een stukje verantwoordelijkheid op te pakken als vrijwilliger van Futsal Rotterdam. Er is voldoende ruimte om zelf inhoud te geven aan taken. Meestal zijn er wel wat spelregels waar we als vereniging rekening mee moeten houden. Maar je kunt er zelf heel veel van maken. Eigen ideeën, een stuk creativiteit en initiatieven zijn dan ook van harte welkom. Saai? Hoe kom je erbij? Je weet niet wat er allemaal te doen valt! Spannend? Soms wel ja, maar er wordt veel gewerkt in teamverband en is er altijd wel iemand met veel ervaring waar je op terug kunt vallen.

Ook jongeren?

Graag veel jongeren zelfs! Als je jong bent kun je bij ons ook nog veel ervaring opdoen. Wij hebben ook een jong bestuur die zelf ook elke dag nog leert. Ontdek je talenten en vaardigheden door eens wat op te pakken. We kunnen je zelf intern op veel gebieden opleiden en begeleiden. Maar eventuele cursussen zijn ook mogelijk. Dat is lang niet altijd nodig. Veel taken kunnen met een korte instructie al opgepakt worden. Vooral de huidige groep jongeren binnen onze vereniging gaat straks bepalen hoe Futsal Rotterdam er de komende uit gaat zien.

Wat krijg je ervoor terug?

Echt vrijwilligerswerk is liefdewerk oud papier! Dat doe je voor je club of die van je kind of kleinkind. Vaak hebben anderen al jaren voor jou, voor je kind of kleinkind veel werk verzet en vind je het gewoon leuk om eens iets terug te doen. Je doet het voor niets. Net zoals bestuursleden en commissieleden bij Futsal Rotterdam, die geen van allen een vergoeding krijgen voor het vele werk dat ze verzetten. Je krijgt heel veel leuke contacten en als je dat wilt veel verantwoordelijkheid. Je gaat behoren tot die grote groep vrijwillgers die Feyenoor Futsal rijk is. Krijg je dan echt niets? Nou ja, wij proberen elke vrijwilliger zichtbaar te maken in een polo van de vereniging. Zodat jij kunt laten zien dat je bij de club hoort en mag shinen in het werk wat je doet.

Heb je interesse om wat voor onze club te betekenen stuur dan een e-mail naar info@feyenoordfutsal.nl en kom ons helpen samen de club nog verder te brengen. #mooiedingendoen

Wat zijn er dan allemaal voor functies?
Teveel om op te noemen, maar we zullen proberen een beetje een beeld te geven;

Cameraman (M/V)

Voor de thuiswedstrijden van zowel de mannen als de vrouwen zoeken wij een enthousiaste cameraman. Als cameraman bedien jij de camera en ben jij de spil om de trainers / coaches te voorzien van belangrijke informatie die gebruikt kan worden voor analyse. Ook zullen er regelmatig beelden worden geknipt voor gebruik op Social media en de website. Functieprofiel:

 • Het neerzetten en bedienen van de camera tijdens de wedstrijd
 • Na afloop de beelden op schijf zetten voor de trainers/trainsters
 • Indien gewenst editten van clips voor Social media
Functie-eisen:  
 • Representatief
 • Enthousiast
 • Affiniteit met (zaal)voetbal is een pre
 • Het leuk vindt om betrokken te zijn bij Feyenoord
Reageren Heb je interesse in deze functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail t.n.v. het bestuur naar info@feyenoordfutsal.nl

DJ / Speaker

Voor de thuiswedstrijden van zowel de mannen als de vrouwen zoeken wij een enthousiaste dj/speaker. Als dj/speaker verzorg jij de aankondigingen en muzikale omlijsting tijdens de wedstrijden. Functieprofiel:

 • Het draaien van muziek voor, tijdens en kort na de wedstrijd
 • Het aankondigen van informatie alsmede het voorstellen van de spelers
 • Het aankondigen van doelpunten omlijst met muziek.
Functie-eisen:  
 • Representatief
 • Enthousiast
 • Affiniteit met (zaal)voetbal is een pre
 • Het leuk vindt om betrokken te zijn bij Feyenoord
Reageren Heb je interesse in deze functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail t.n.v. het bestuur naar info@feyenoordfutsal.nl