FUTSAL ROTTERDAM

Vriendenloterij

De Vriendenloterij
Beste clubleden,

TPP-Rotterdam heeft al heel lang de wens om een gezonde jeugdopleiding neer te zetten en de kwaliteit van de vereniging in de breedte te verhogen. Hierdoor kunnen wij bijv. nieuwe kleding aanschaffen, cursussen voor trainers financieren maar ook clubactiviteiten voor de leden organiseren. De club TPP-Rotterdam bestaat namelijk niet alleen uit het eerste team, maar ook uit onze recreatieve teams en onze gloednieuwe jeugdopleiding. We willen een club zijn waar iedereen, zowel jong als oud, op zijn of haar niveau kan sporten. Maar daar is wel extra geld voor nodig. Daarom zijn wij nu Goed Doel van de VriendenLoterij, samen met de VriendenLoterij gaan we acties organiseren om onze clubkas te spekken!

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Je kiest bij de VriendenLoterij zelf voor welk goed doel je meespeelt.

Ook voor TPP-Rotterdam kun je nu meespelen met de VriendenLoterij. En dat is zeker de moeite waard!

· De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas.

· Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je iedere maand kans op meer dan 100.000 prijzen.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze doelen kunnen realiseren. Steun TPP-Rotterdam en maak kans op € 100.000,-!

Klik op onderstaande link om je in te schrijven en mee te spelen voor TPP-Rotterdam!

https://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm?beni=10888

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Michael Ta