FUTSAL ROTTERDAM

Voorstellen beoogde bestuursleden

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van aankomende donderdag 5 september zullen een aantal personen worden voorgedragen voor een functie in het bestuur van TPP / Futsal Rotterdam. Graag stellen wij deze personen aan u voor.

Beoogd bestuurslid (ai) – Sharon van Zadelhoff
Mijn naam is Sharon van Zadelhoff en ik ben 42 lentes jong. Sinds mei 2018 ben ik samen met mijn vier vrouwenteams onderdeel geworden van de vereniging TPP-Rotterdam. Sinds dat moment ben ik ondersteunend geweest aan het zittend bestuur waarbij mijn rol voornamelijk lag bij de vrouwentak.

Vanaf jongs af aan heb ik altijd gevoetbald of ben ik op een of andere manier betrokken geweest bij een voetbalvereniging. Sinds negen seizoenen ben ik coach van ons Eredivisie vrouwen zaalteam. Momenteel de regerend en prolongerend landskampioen. Tot vorig jaar mei waren we met deze dames afdeling onderdeel van de vereniging vv Pernis waar we altijd met veel liefde gespeeld hebben. Mijn ambitie groeide echter groter dan het dorp aankon en de eerste stappen richting Rotterdam waren gezet. Met veel plezier en positiviteit kijken wij terug op deze periode bij vv Pernis.

Zaalvoetbal is waar mijn hart ligt, eerst als speelster en daarna als coach. Naast actief bij de eigen vereniging ben ik ook lid van de CEF-V (coöperatie eredivisie futsal-vrouwen) met als doel de belangen behartigen van de deelnemende verenigingen.

Zakelijk heb ik jarenlang in het management gezeten van verschillende multinationals. Tien jaar geleden ben ik echter voor mezelf begonnen als Vereniging van Eigenaar beheerder. Daarnaast heb ik sinds dit jaar besloten ook als professioneel coach aan de slag te gaan.

Sinds mijn aansluiting bij de verenging heb ik geconstateerd dat er veel zaken nog niet opgepakt werden. Hiervoor waren meerdere mensen met verschillende kwaliteiten nodig. Vanuit mijn netwerk heb ik Marco, Bob en Melanie bereid gevonden om samen met de huidige vrijwilligers mee te werken aan een sterkere organisatie!

Ik zie mezelf als een motivator die de verschillende kwaliteiten van mensen herkent en deze ook op de juiste plaatsen kan inzetten. Met mijn jarenlange ervaring als manager van verschillende teams denk ik dat ik op dit moment, samen met de andere bestuursleden, de vereniging de juiste richting op kan helpen.

Ik zet graag mijn soft skills in om, samen met het voltallige bestuur, iedereen een trotse TPP/Futsal Rotterdam-er te maken en houden. Mijn focus ligt op de kansen en mogelijkheden voor de vereniging in de toekomst, zonder het heden uit het oog te verliezen!

Beoogd Secretaris (ai) – Bob Kool
Ik ben 36 jaar en woonachtig in het Noord-Hollandse Heerhugowaard. Net als Rotterdam een zaalvoetbalbolwerk met zowel een Eredivisionist bij de mannen als bij de vrouwen. De afgelopen seizoenen was ik actief voor Reiger Boys Zaalvoetbal als Manager Vrouwen Zaalvoetbal.

Als speler ben ik actief geweest bij FC Marlene waar ik speelde met  mijn beide broertjes en vader als coach. Ik mag wel zeggen dat wij dus uit een zaalvoetbalfamilie komen.

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en aangezien ik bij de CEF-V (Cooperatie Vrouwen Zaalvoetbal) samen met Sharon van Zadelhoff actief was als bestuurslid en daar samen een aantal grote projecten heb gedraaid was het contact snel gelegd. Mede omdat ik graag weer voor de groep wilde staan, een klik met Sharon heb en ik graag in de top van het vrouwenzaalvoetbal wil werken vond ik de stap naar TPP / Futsal Rotterdam voor mij persoonlijk een goede zet. Ik ben dus binnen de vereniging samen met Sharon en Francisca Schols verantwoordelijk voor de dames selectie.

In het dagelijks leven ben ik eigenaar van Worldwebdesign een full-service internetbureau. Ik ontwikkel websites en andere media voor kleine ondernemingen maar inmiddels ook voor een aantal multinationals. Daarnaast doe ik veel aan sporten wat ik doe onder begeleiding van een personal trainer.

Ik wil TPP / Futsal Rotterdam graag helpen met het opzetten van een goede structuur en organisatie waarin de toekomst. Met mijn ervaring en kennis die ik heb opgebouwd weet ik zeker dat ik van waarde kan zijn en zo het juiste pad voor een gezonde toekomst van Futsal Rotterdam mede kan bepalen.

Beoogd Penningmeester – Melanie Peltzer
Ik ben Melanie Peltzer 46 jaar en kom oorspronkelijk uit Zuid-Limburg. Ik ben al sinds mijn vroege jeugd een voetbalfan en daardoor ook al jarenlang een Roda JC fan en als je dan al een sympathie voor een andere club in Nederland hebt dan is het Feyenoord.

Een aantal jaren geleden ben ik mijn grote liefde tegengekomen in het westen van land en ben ik uiteindelijk verhuisd naar Pijnacker…..in het dagelijkse leven ben eigenaar van een Administratiekantoor CijferAdvies Pijnacker. Ik ondersteun mensen en ondernemers in het MKB in hun administratie en belastingverplichtingen.

Sharon van Zadelhoff benaderde mij en sindsdien ben ik als penningmeester verbonden aan TPP/Feyenoord futsal en vind ik het een uitdaging om samen me de overige bestuursleden de club naar een gezond (financiële) positie te brengen. Ik ben trots dat ik onderdeel mag zijn van het bestuur van deze mooie club, het pareltje van Rotterdam.

Beoogd bestuurslid Jeugd – Jeffrey Keim
Ik ben 27 jaar en woonachtig in Rotterdam. Inmiddels 6 jaar betrokken bij deze club. Begonnen als stagiair vanwege m’n opleiding Sportmanagement en vervolgens begonnen met het opzetten van onze jeugdacademie en eigenlijk ook meer betrokken geraakt bij de herenselectie. Als speler ben ik een jaar of tien geleden begonnen bij een plaatselijke club die inmiddels niet meer bestaat en zodoende ben ik ook in contact gekomen met TPP- Rotterdam destijds.

Aangezien ik al jaren overal binnen de club wel heb meegedraaid en ook sinds vier jaar met onze partners de jeugdacademie heb mogen opzetten, wil ik dit graag voortzetten met het team waar ik op kan rekenen qua vrijwilligers. De jeugd is onze toekomst en daar doen wij elk seizoen ons best voor om dit uit te breiden en de kinderen met een goed gevoel in de zaal te laten voetballen.

In het dagelijks leven ben ik bezig met het afronden van mijn scriptie die ik schrijf voor de Multiclub Feyenoord, dus ik ben er ook dagelijks mee bezig om dit tot een succes te krijgen met alle andere leden van de club.

Wanneer wij met z’n allen een stabiele organisatie kunnen neerzetten ben ik ervan overtuigd dat we met TPP / Futsal Rotterdam mooie dingen kunnen bereiken in deze stad en daarbuiten.

Beoogd bestuurslid Maatschappelijke Zaken – Marco Hendriks
Mijn naam is Marco Hendriks, 46 jaar en ik woon intussen zolang in Rotterdam dat ik mij wel Rotterdammer mag noemen. Ik ben pas sinds afgelopen jaar betrokken geraakt bij TPP / Futsal Rotterdam. Dankzij een gesprek over de kansen die sport en specifiek voetbal kunnen bieden om ook maatschappelijk impact te mogen hebben. De ambitie om de club zowel sportief als maatschappelijk naar een hoger niveau, wat zeg ik, het hoogste niveau te brengen, spreekt mij enorm aan en ik wil daar graag mijn talent, netwerk en tijd voor inzetten.

In het dagelijks leven ben ik mede-eigenaar van een bedrijf waarin wij talent en passie van mensen willen ontdekken en ontwikkelen. We richten ons in eerste instantie vooral op mensen die wat verder van de arbeidsmarkt afstaan. Sport zou ook hier een prachtige impact kunnen hebben.

Wat betreft mijn eigen sportieve activiteit. Waar ik kan kijk ik voetbal. Sinds een ernstige blessure van een jaar geleden, opgelopen op het voetbalveld, was ik vooral in de sportschool aan het revalideren.