FUTSAL ROTTERDAM

Simpele overwinning voor Futsal Rotterdam Vrouwen

Een prachtige avond in het topsportcentrum Rotterdam. De vrouwen van Futsal Rotterdam wonnen ook hun 2de duel na de winterstop. Futsal Rotterdam won met 7-1 van Exstudiantes uit Zwolle.

Futsal Rotterdam wat aantrad met nieuweling Sherra Henriquez. De spits kwam in de winterstop over van Excelsior Barendrecht (veld).

De ploeg van coach Sharon van Zadelhoff begon goed aan de wedstrijd. Toch was het Exstudiantes die brutaal de voorsprong pakte maar dat was eigenlijk ook een van de weinige wapenfeiten van de Zwolse ploeg. Futsal Rotterdam speelde geconcentreerd en maakte de eerste helft 3 goals. Nikki de Roest maakte de 1-1, Alyssa Dijkstra scoorde de 2-1 en Nikki de Roest maakte vlak voor rust haar tweede van de avond. Ruststand 3-1.

De tweede helft ging Futsal Rotterdam door. Dounia el Biyar maakte 4-1 en na een schot van Alyssa Dijkstra maakte Zwolle een eigen doelpunt de 5-1. De hattrick werd compleet gemaakt toen Nikki de Roest de 6-1 maakte. Uiteraard kon Jennifer Olivieira niet achterblijven met een goal. Olivieira bepaalde de eindstand op 7-1.

Een prima generale voor de bekerwedstrijd volgende week vrijdag (31 januari) tegen Os Lusitanos. Bij winst of gelijk spel plaatst de ploeg zich voor de halve finale. Dus kom de ploeg steunen. Aanvang 20:30 uur. Vrij entree.