FUTSAL ROTTERDAM

Eerste oefenwedstrijd 2020 voor Futsal Rotterdam

Vrijdag 3 januari stond voor OACN de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. Eredivisionist TPP/Feyenoord kwam op bezoek in de Akkers. Een mooie graadmeter voor OACN om te zien waar zij op dit moment staan.

De eerste 10 minuten kwam OACN flitsend uit de startblokken. TPP dat wel domineerde in balbezit kon dit niet omzetten in doelpunten. OACN kreeg ook goede kansen en via 2 hele snelle en mooi uitgespeelde uitbraken wist OACN op 2-0 te komen. Via slordig balverlies achterin wist TPP OACN genadeloos af te straffen 2-1. Door een gele kaart voor het afstoppen van een gevaarlijke counter van TPP kwam OACN met een man minder te staan OACN wist goed stand te houden met een man minder maar uiteindelijk wist TPP toch te profiteren van de man meer situatie en de 2-2 viel.

Na de 2-2 kregen beide elftallen kansen op een 3e treffer maar door goed keeperswerk aan beide kanten bleef het gelijk. TPP wist voor rust toch nog de 2-3 te maken.

De 2e helft start OACN wat slap en en TPP weet vrij snel de 2-4 op het scorebord te zetten. Na de 2-4 gaat OACN hoger druk zetten. Wat goed uitpakt voor de ploeg. Via een dubbele gele kaart voor 2 spelers van TPP komt OACN in overtal te staan. Deze overtal situatie wordt via een goed geplaatst schot benut en OACN komt weer terug in de wedstrijd 3-4. Na de 3-4 blijft OACN het overwicht behouden en wordt het via een mooie aanval 4-4.

De 4-4 blijft een tijd op het scoreboard staan kansen zijn er over en weer. Maar door een aantal fraaie reddingen aan beide kanten blijft de stand gelijk. Het voetbal begint fysieker te worden. Veel fouten in de passing aan beide kanten. TPP weet van een fout van OACN te profiteren en komt tot 4-5. De eindstand wordt via een goed uitgevoerde counter op 4-6 gebracht.

Verslag: Dennis Vermeer