FUTSAL ROTTERDAM

Mohammed Ahrouch nieuwe hoofdtrainer Futsal Rotterdam

Het bestuur van Futsal Rotterdam is trots om te kunnen melden dat Mohammed Ahrouch met ingang van seizoen 2021-2022 de nieuwe trainer-coach zal zijn van heren 1, één van de twee vlaggenschepen die de vereniging kent. Ahrouch volgt hiermee Samir Yaaqobi op waarvan de vereniging afgelopen maandag, in goed overleg, afscheid heeft genomen. Als bestuur zijn we verheugd dat we deze positie zo snel hebben kunnen invullen. Wij zijn ervan overtuigd met Ahrouch weer de volgende stap in de juiste richting te nemen.

Ahrouch staat bij mij bekend als een trainer die weet wat er wordt gevraagd op dit niveau. Hij heeft in het verleden reeds bewezen in staat te zijn om een team te formeren waarmee de missie van een vereniging behaald kan worden. Ahrouch past bij de huidige ambities van de vereniging, aldus voorzitter Sharon van Zadelhoff.

“Ik ben blij en verheugd om mijn bijdrage te leveren bij het ambitieuze Futsal Rotterdam. Ik kijk er naar uit om volgend seizoen aan de slag te gaan” verteld Ahrouch.

Futsal Rotterdam heeft alle vertrouwen in een constructieve samenwerking en wenst Mohammed veel succes in zijn nieuwe functie.