FUTSAL ROTTERDAM

LET OP! Verscherping coronamaatregelen Topsportcentrum

Hierbij willen wij jullie wijzen op de Corona Regels vanuit het Topsportcentrum.

Gisteren hebben wij een bericht ontvangen, vandaag bevestigd, dat alle teams zelf verantwoordelijk zijn voor het publiek op de tribune. Neem zo min mogelijk mensen mee!

Elk thuis spelende ploeg dient een Corona toezichthouder aan te wijzen. Om dit makkelijk te communiceren naar het topsportcentrum zijn de teammanagers hier voor verantwoordelijk.

Reden dat Topsportcentrum dit moet doen is het toch vaak fout gaan van de 1,5 meter regel op de tribunes.

De toezichthouder zorgt ervoor dat op de tribune er afstand wordt gehouden als je niet uit hetzelfde gezin komt.

Doe dit allemaal als team. Neem met elkaar die verantwoordelijkheid! Volgende stap vanuit topsportcentrum zal zijn. Geen publiek en als dat niet werkt of ze krijgen nog te horen dat het fout gaat, is er zelfs kans dat ze teams gaan verbieden te spelen in topsportcentrum. Dat betekent dus geen voetbal voor dat team. Ergens anders is er namelijk echt geen plek meer.
Ook als jullie verenging zullen we daar niks mee kunnen.

Het topsportcentrum zou dit zelf ook heel graag anders zien maar de consequenties voor hun zijn heel groot als er een verdwaalde BOA binnenloopt of wanneer er een coronahaard is. Voor Topsportcentrum betekent dit namelijk grote boetes of zelfs sluiting.

Ben jij de uitspelende ploeg in topsportcentrum of in een andere hal, neem de verantwoordelijkheid voor je eigen publiek. Laten wij als Futsal Rotterdam een positief steentje bijdrage in deze vervelende situatie!

Het is een belangrijk handhaving die je als team samen makkelijk kan doen. Laten we zorgen dat we kunnen blijven voetballen!

Als bijlage ook de regels zoals vanuit het topsportcentrum en ook voor het horeca gedeelte!

Met sportieve groet,

Bestuur Futsal Rotterdam

Regels Topsportcentrum
Regels Sportcafe