FUTSAL ROTTERDAM

HULP GEZOCHT ! Bericht van onze voorzitter!

Hulp vragen, je behoefte kenbaar maken, delen wat je zoekt, het is voor mij echt een behoorlijke stap. Niet omdat ik geen hulp durf te vragen, maar meer omdat ik altijd denk het zal wel geen resultaat boeken. Afgelopen weekend heb ik tegen mezelf gezegd ik ga het anders doen. Ik ga vertellen wat ik zoek en ga er vanuit dat iemand misschien wel iemand kent die juist zit te wachten om hulp te kunnen bieden bij de vraag die ik heb.
Dus daar komt hij:
Ik ben voorzitter bij Futsal Rotterdam (zaalvoetbal). Ik ben in september 2019 opgestaan als voorzitter toen ik er achter kwam dat de club zo goed als overleden was. Ondertussen draaien we na dit Corona seizoen toch in de zwarte cijfers en kunnen we serieus gaan bouwen!
Onze twee eerste, heren en dames, teams spelen Eredivisie. Daarbij hebben we 18 senioren recreatieteams (heren en dames) en hebben we een groeiende jeugd afdeling. Wij zijn druk bezig met verschillende maatschappelijke projecten voor de jeugd en voor ouderen, we zijn gestart met een uniek project in Nederland binnen het passend voetbal en we zijn bezig om een stagebureau te starten om een win-win situatie te creëren. Laten we natuurlijk niet vergeten de volledige integratie met Feyenoord. Wij werken nauw samen met instanties als Rotterdam Topsport, Rotterdam Sportbedrijf en Rotterdam Sport Support.
Jullie zullen begrijpen dit kost allemaal heel veel werk en tijd als je dit met een kleine groep doet. We zijn dus dringend op zoek naar hulp. We kunnen van alles gebruiken, dus hierbij een opsomming van de functies:
1. Bestuurder in de functie van secretaris;
2. Bestuurder algemene zaken;
3. Bestuurder technische zaken;
4. Bestuurder jeugd;
5. Commissielid wedstrijdzaken;
6. Commissielid communicatie en marketing (uitbouwen en onderhouden van de sociale media);
7. Maatschappelijke influencers;
8. Handjes handjes handjes.
Ken jij of ben jij iemand die tijd (gemiddeld tussen de 1 en 3 uur per week) over heeft, het leuk vind om mee te denken en/of mee te doen, samen iets fantastisch te creëren in de sport? Neem dan contact met mij op voorzitter@feyenoordfutsal.nl en ik deel graag mijn enthousiasme en passie met jou! Alles is overigens onbezoldigd, maar je krijgt er een heleboel plezier en energie voor terug!
Ons doel is de diamant die we in handen hebben weer te laten stralen! ZONDER POETSEN GEEN GLANS??