FUTSAL ROTTERDAM

Feyenoord wint van Texel’94

De heren hebben afgelopen vrijdag de eerste drie punten van het seizoen gepakt tegen nieuweling Texel’94. In het eigen topsportcentrum won het in een lege sporthal met 4-1 van Texel’94.

Texel’94 schopte vorig seizoen Futsal Rotterdam nog uit het bekertoernooi dus de ploeg van trainer Samir Yaaqobi was gebrand op revanche.

Voor het eerst werd er gespeeld in het thuisshirt met de nieuwe hoofdsponsor (Zorg Vooruit) en subsponsor (Premium Arganoil) erop. De komende weken hopen we het aantal sponsoren nog verder uit te breiden. Zaalvoetbal leeft weer in Rotterdam.

Futsal Rotterdam begon sterk aan de wedstrijd en creëerde veel kansen. De ploeg combineerde erop los en de 2-1 voorsprong door goals van Lotfi Salhi en Amin Nyali met de rust was dan ook meer dan verdient.

Pas na ruim dertig zuivere speelminuten nam Futsal Rotterdam verder afstand. Shurvin Romano en Aartjan van Dijk scoorden vlak na elkaar: 4-1. Daarmee was de wedstrijd gepeeld. De 4-2 in de slotminuut was alleen nog voor de statistieken.

Volgende week speelt de ploeg een uitwedstrijd tegen zvv Veerhuys uit Hoorn.

Foto: Martin van Oostveen