FUTSAL ROTTERDAM

Feyenoord organiseert Partner Bijeenkomst

“Een nieuw bestuur, een nieuwe weg”. Dat zijn de woorden van voorzitter Sharon van Zadelhoff die samen met de nieuwe bestuursleden en de organisatie van Futsal Rotterdam een partner bijeenkomst organiseert op vrijdag 22 november om bedrijven en ondernemingen te interesseren om samen Futsal Rotterdam op de kaart te zetten.

Futsal Rotterdam voorheen TPP Rotterdam is sinds dit seizoen volledig onderdeel geworden van Feyenoord Multiclub.  Als thema voor de middag is gekozen voor “Rotterdam Zuid = Samen vooruit”. Futsal Rotterdam hoopt deze avond een stap te kunnen zetten om de diversiteit in Rotterdam Zuid te gebruiken als de grote kracht van de omgeving en wilt in samenwerking met meerdere bedrijven activatie rond dit thema op gaan zetten.

Tijdens de bijeenkomst die start om 16:00 uur zullen diverse sprekers aanwezig zijn om hun licht te laten schijnen op zaalvoetbal en topsport maar ook hoe zaalvoetbal belangrijk kan zijn voor de omgeving en de maatschappij. Denk daarbij aan de organisatie van evenement voor jeugd, volwassen en ouderen.

De bijeenkomst wordt om 17:15 uur afgesloten met een hapje en een drankje.

Meer informatie en inschrijven