FUTSAL ROTTERDAM

Futsal Rotterdam wint in extremis van Reiger Boys door ontketende Olivieira.

Futsal Rotterdam blijft thuis ongeslagen door ook te winnen van Reiger Boys uit Heerhugowaard.

Futsal Rotterdam speelde niet sterk en tien minuten na de rust leek Chantal Hendriksen de wedstrijd te beslissen door de 1-4 te scoren. In de eerste helft scoorde Reiger Boys via een eigen doelpunt en treffers van Zoyla Barendse en Hendriksen al een voorsprong genomen. Dit had het vooral te danken aan een feit dat de kansen die kwamen ook werden afgemaakt en daarnaast keepster Jacky Reus een paar keer goed redde.

Na de ruime voorsprong ging het echter volledig mis en kregen de gasten geen grip meer op Jennifer Oliveira die in de eerste helft ook al had gescoord. Met nog vier doelpunten, en tussendoor ook nog een eigen doelpunt keerde zij de wedstrijd volledig om in Rotterdams voordeel.