FUTSAL ROTTERDAM

Futsal Rotterdam Vrouwen winnen van Drachtster Boys

Na twee gelijke spelen in de uitwedstrijden tegen Os Lusitanos en Exstudiantes was vandaag Drachtster Boys thuis de tegenstander in het topsportcentrum in Rotterdam.

Na een sterk begin waarin Drachten al twee keer door keepster Anna Reitsma werd gered was het uiteindelijk een communicatiefout tussen Dounia El Biyar en Felicia Farhad Sedigi die Jessie Prijs de kans gaf om de bal achter Bianca Troost te schieten.

Hierna pakte Feyenoord het goed op en creëerde het meerdere kansen. Pas vlak voor rust was het uiteindelijk Dounia El Biyar die keepster Anna Reitsma mede door een overstapje van Nikki de Roest kon verassen en de bal achter haar zag verdwijnen.

Na rust een nog veel beter Futsal Rotterdam. Kans op kans werd er gecreëerd alleen het uiteindelijk afmaken kwam pas 6 minuten voor tijd. Toen was het Viviane Verheijen die uit een voorzet van Jennifer Olivieira de bal in kon schieten.

Dat brak de wedstrijd want 1 minuut later kon Nikki de Roest de 3-1 aantikken door keepster Reitsma in een duel te verschalken.

Drachtster Boys ging met een extra veldspeler spelen om nog terug te komen in de wedstrijd. Een schot van Jessie Prijs werd gekeerd door Bianca Troost die vanaf haar goal de bal over alles en iedereen heen lepelde en de 4-1 wist te maken.

Een prima verdiende overwinning. Op naar volgende week waar Feyenoord opnieuw afreist naar Os Lusitanos in Amsterdam dit maal voor de beker.