FUTSAL ROTTERDAM

Futsal Rotterdam uitgeschakeld in beker (Video)

De zaalvoetballers van Futsal Rotterdam zijn uitgeschakeld in het bekertoernooi. De Rotterdammers, met nieuwbakken hoofdtrainer Samir Yaaqobi aan het roer, speelden met 4-4 gelijk tegen eerste divisionist Texel 94. De eilandbewoners trokken na strafschoppen aan het langste eind.
Feyenoord kwam al na twee minuten op achterstand maar Ibo Ozbilek scoorde een minuut later alweer de gelijkmaker. Jermain Sewambar zorgde schoot na zes minuten de enige Rotterdamse voorsprong van de wedstrijd op het bord. Al was dat van korte duur door een hele snele gelijkmaker van Texel 94.

De Texelaren liepen uit tot een 4-2 voorsprong, pas laat in de wedstrijd wist Shibi Rojer de score gelijk te trekken. Texel was echter beter in het nemen van strafschoppen (5-4), waardoor de Noord-Hollanders verder gaan in de beker.