FUTSAL ROTTERDAM

Futsal Rotterdam opent deuren weer voor verantwoord trainen

Niet alleen door de kerstvakantie maar ook door de opgelegde corona maatregelen en veiligheid voor onze trainersstaf waren wij de afgelopen weken genoodzaakt om de zaaltrainingen voor onze jeugd stil te leggen. Maar gelukkig, na de persconferentie van vrijdag 14 januari, mogen wij weer!

Meetrainen?
Onze jeugdacademie bestaat uit kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Vanaf dit seizoen trainen wij tweemaal in de week en wel op woensdag en zondag. Wij hopen binnen afzienbare tijd, als wij voldoende jeugdleden per leeftijdscategorie hebben, op zondag zaalvoetbalwedstrijden te gaan spelen.

Woensdag

  • Nieuwe Persoonshal
    Persoonsdam 139-142, Rotterdam
  • 7 t/m 9 jaar 15.00-16.00 uur
  • 10 t/m12 jaar 16.00-17.00 uur

Zondag

  • Topsportcentrum
    Van Zandvlietplein 20, Rotterdam
  • 7 t/m 9 jaar jaar 10.00-11.00 uur
  • 10 t/m 12 jaar 11.00-12.00 uur

Ben je ouder maar heb je ook interesse? Neem dan contact met ons op.

Lid worden?
Wil jij lid worden van onze mooie vereniging en deze leuke binnensport gaan beoefenen?
Kom een keer kijken of neem vrijblijvend contact met ons via jeugd@feyenoordfutsal.nl of via het contactformulier op deze site.

Meehelpen?
Wij zitten dringend verlegen om helpende handjes. Mensen die zich geroepen voelen om na al dat lange binnen zitten hun wereld weer willen verbreden zijn meer dan welkom.

Met spoed zijn wij op zoek naar sportievelingen die hun ervaringen willen delen met onze jeugd. Assistent trainer/trainster, teambegeleider of misschien zit organiseren van sportactiviteiten wel meer in je bloed ook dan ben je van harte welkom.

Neem gerust contact met ons op en misschien kunnen wij met elkaar #mooiedingendoen gaan doen.