FUTSAL ROTTERDAM

Futsal Rotterdam in extremis naast Exstudiantes Zwolle

Futsal Rotterdam blijft ook na ronde drie ongeslagen in de eredivisie vrouwen zaalvoetbal. Wel werd het uiteindelijk een 3-3 gelijkspel die op het scorebord stond. De dames van Feyenoord starten goed en na twee minuten scoorde Nikki de Roest de 1-0. Richting de rust werd Exstudiantes Zwolle sterker. Door Jennieke de Pater werd het vlak voor rust 1-1.

Na rust startte Rotterdamse ploeg opnieuw goed. Na een corner en een prima blok van Nikki de Roest kon uiteindelijk Jennifer Olivieira de keepster verschalken. Feyenoord bleef erg gehaast en onrustig spelen. Dat resulteerde in twee goals van Zwolle. Opnieuw was het twee keer Jennieke de Pater die scoorde en daarmee haar hattrick compleet maakte. Feyenoord drong aan maar kon geen echte kans creëren. 40 seconden voor tijd was het uiteindelijke Jennifer Olivieira die een vrije trap wist te benutten en de gelijke score op het bord zette. Eindstand 3-3.