FUTSAL ROTTERDAM

Futsal Rotterdam heren gelijk tegen FC Marlène

Zaalvoetbalstad Heerhugowaard was vrijdag decor voor de eredivisie wedstrijd tussen FC Marlène en Futsal Rotterdam. De ploeg uit Heerhugowaard haalde vorig seizoen nog de playoffs.

Feyenoord begon slecht aan de wedstrijd. Ilias Bouzit scoorde al vlot voor de Heerhugowaarders na een combinatie met Hamdaoui, maar vanaf de aftrap maakte Rojer gelijk en in de 12e minuut kwam Futsal Rotterdam zelfs op voorsprong door Ozbilek. Toch werd deze weer omgezet en nog voor de rust wisten de voormalige Futsal Rotterdam broers Felix en Wessel Verhaar de thuisploeg toch met een voorsprong te laten rusten.

Na een rake vrije trap van Hamdaoui leek FC Marlène op weg naar de tweede thuiszege, die ook hard nodig was om de aansluiting met de top vier te behouden. Zelfs na de snelle tegengoal van Pop kreeg FC Marlene de kansen om de wedstrijd te beslissen, maar uiteindelijk bracht de tweede treffer van Rojer in de uiterste slotfase de thuisploeg in mineur en nam Futsal Rotterdam het eerste punt van het seizoen in de tas mee naar huis.

FC Marlène – TPP/Futsal Rotterdam 4-4 (3-2)
4. Bouzit 1-0
4. Rojer 1-1
12. Ozbilek 1-2
17. F. Verhaar 2-2
20. W. Verhaar 3-2
27. Hamdaoui 4-2
28. Pop 4-3
40. Rojer 4-4