FUTSAL ROTTERDAM

Futsal Rotterdam door met hoofdtrainers heren en dames selectie

Ondanks de coronacrisis is de voorbereiding op het nieuwe zaalvoetbalseizoen in volle gang. Het bestuur van Futsal Rotterdam is dan ook verheugt te melden dat zowel Samir Yaaqobi als ook Sharon van Zadelhoff komend seizoen voor de groep van onze eerste teams blijven staan. Daarnaast zijn we ook blij te kunnen melden dat Ravi Sowdager ook aanblijft als hoofdtrainer van het tweede.

Met ingang van het nieuwe seizoen zal de herenselectie van Futsal Rotterdam weer bestaan uit het eerste en tweede team. Het tweede team komt uit in de topklasse en wil zo snel mogelijk de aansluiting met het eerste team maken en promoveren naar de eerste divisie. Een doelstelling die dit seizoen al bijna bereikt was. Zowel Samir als Ravi hebben uitgesproken veel vertrouwen te hebben in hun samenwerking.

Zowel de heren als ook de dames spelen aankomend seizoen wederom, op het hoogste niveau in Nederland, in de landelijke Eredivisie.

“Als bestuur zijn wij zeer content met de ontwikkelingen van de teams. Sinds Samir eind november jl. is gestart zijn er flinke vooruitgangen geboekt in de organisatie, speelwijze en beleving van de groep. De dames wonnen de Supercup en behaalden de KNVB-bekerfinale. Ook was het nog vol bezig met de strijd op een play-off plaats, “aldus secretaris van de club Bob Kool.