FUTSAL ROTTERDAM

Einde seizoen voor KNVB competities

De zaalvoetbalcompetities in de Categorie A* worden dit seizoen niet meer hervat. De deadline op de routekaart van de KNVB hiervoor is met het verlengen van de coronamaatregelen door het kabinet tot en met 30 maart niet langer haalbaar. Van de zaalvoetbalcompetities in de Categorie B was eerder al bekend dat deze niet meer zouden worden voortgezet.

Dit betekent dat er geen promotie/degradatie zal plaatsvinden en er geen kampioen van Nederland is. Voor Futsal Rotterdam betekent dit dat zowel de mannen als de vrouwen opnieuw op het hoogste niveau zullen uitkomen.

Jeugd
De SSV en AJB zijn inmiddels buiten weer begonnen met trainen. Komende week wordt een oplossing gezocht voor de jeugdacademie.

KNVB Regio Cup
Voor alle teams (veld- en zaalvoetbal) waarvan de competitie niet wordt hervat, organiseert de KNVB de KNVB Regio Cup. Deze regionale competities zonder promotie of degradatie starten zodra het spelen van wedstrijden weer wordt toegestaan door het kabinet. Voor de startdatum van de KNVB Regio Cup wordt tevens rekening gehouden met de trainingsperiode die nodig is om weer wedstrijdfit te worden.