FUTSAL ROTTERDAM

De zaalvoetbaldames landskampioen

De zaalvoetbaldames van TPP zijn vrijdagavond landskampioen geworden. De ploeg van Sharon van Zadelhoff won in het Topsportcentrum het beslissende duel om het kampioenschap met 1-0 van Drs. Vijfje.

In de eerste helft leken beide ploegen wat te lijden onder spanning. Veel ballen gingen over de zij of-achterlijn. Wel waren er aan beide kanten kansen te noteren, maar gingen de ploegen met 0-0 rusten.

In de tweede helft kwam zowel TPP als Drs. Vijfje beter in hun spel. Het leverde een aantal levensgrote kansen op, die op de keeper, de lat of de paal belandden.

Uiteindelijk kon Jennifer Oliveira TPP op voorsprong zetten. Zij schoot van afstand via de binnenkant van de paal mooi raak. In de slotfase probeerden de bezoekers uit Groningen met een extra veldspeelster nog wat te forceren, maar dat leverde geen treffer meer op.