FUTSAL ROTTERDAM

AMIN NYALI terug bij Futsal Rotterdam

Met Trots presenteren wij nog een oude bekende!

AMIN NYALI ook hij is terug!

We zijn als bestuur trots dat oude bekenden van onze mooie vereniging weer het goede gevoel hebben en de club terug willen brengen daar waar hij hoort!

“Van België naar Amsterdam maar gelukkig weer terug in Rotterdam. Met Amin Nyali halen wij een zeer ervaren speler terug die een mooie aanvulling is op onze toch al sterke selectie”. Aldus een trotse voorzitter Sharon van Zadelhoff.

Amin heeft de Rotterdamse strijd, mouwen opstropen en werken, niet lullen maar poetsen! Samen staan we sterk zit bij hem in het DNA. Een gevoel wat binnen onze selectie weer helemaal terug is! Als (ex) international brengt Amin ook veel ervaring mee voor onze jonge talentvolle spelers.

Hij weet wat er nodig is om een wedstrijd over de streep te trekken!

“Blij dat ik als speler terug mag zijn op het oude nest en dit keer gaan we het anders aanpakken en dat voelen we allemaal. Het is mooi om te zien dat er vooruitgang is geboekt met de club en we willen het beste eruit halen! Ik voel me gezond en fit en dat is altijd het belangrijkste geweest in mijn carrière! En nu een stap verder met Futsal Rotterdam!” Aldus een trotse en enthousiaste Amin Nyali